lördag, december 24

iPhone inlägg

Nu testar jag bara att blogga :p

onsdag, november 23

Ny blogg!

http://bellasord.blogspot.com/

onsdag, november 16

Onepiece eller vad de nu heter :P


Fick en av mamma idag :D

Fast min är grå med svarta ränder :)







måndag, november 7

Flashback..

Jag har börjat tänka mer och mer på när jag va liten och tonåring..


De första minnet kommer från skolan, 2an, jag va alltså 8år...


Dom "stora" killarna ber mig och en kompis följa med upp i skogen, dom skulle visa oss nått kul sa dom..
Uppe i skogen så binder dom fast oss vid ett träd. Min kompis lyckas slita sig loss å sprang därifrån..Hon bara lämnade mig helt själv med killar jag avgudade då..Jag blev fastbunden, och dom drog ner mina byxor och trorsor..Jag minns inte mkt mer av det. Men jag minns att jag blev ledsen, men sa inget...Sen så släpper dom mig när dom är klara...Jag springer och berättar för min bästa kompis. Vet ni vad hon säger??? (Fan vad jag hatade henne då!!) Hon säger att jag får skylla mig själv!! Herregud, jag va åtta år!!


Ingen vet om detta, de gör ont att skriva och berätta, men jag har börjat öppna mig mer och mer..



--------------------------------------------------------------------------------


De andra minnet/minnena är från högstadiet. Mamma och jag bråkade varje dag och hon slog mig ofta..Jag skar mig i stort sätt varje dag. En vecka i december så TVINGADE min läkare mig att komma till BUP varje dag och visa mina armar och ben för henne. Mamma och pappa gillade inte det, men om jag inte kom så fick jag LPT. Sen efter en vecka hos henne så fick jag nog! Jag hade hittat mammas medicin låda, full med piller. Så en dag när mamma inte vahemma så passade jag på. Jag bröt upp lådan och stoppade på mig piller i en påse. Mammas sömn piller, adhd piller, mina zoloft, mina propavan osv..Jag gick ut, till en lekplats. Kröp ihop i ett litet hus, såna som finns på lekplatser ni vet? Jag hade tagit med mig vatten. Började ta piller, bara tog och tog. De blev över 100 olika piller, sen gick jag hem. Kl blev typ 20.00 när mamma gjorde popcorn. Jag ville inte ha, de avslöjade mig. Mamma såg att jag hade tagit piller. Jag blev jätte påverkad, o skulle gå och lägga mig. Mamma skrek på mig, men nej jag hade bara tagit 2st propavan enligt mig..Sen minns jag inte mer. Jag somnade in, nästa sak jag minns är på sjukhuset. Jag låg på sjukhuset i en säng och de va spindlar överallt! Ur golvet, taket, droppslangen, täcket och tillslut från mig! Jag hade panik! Jag va 16år och hade för första gången i mitt liv hallisar..Jag minns bara att jag thatade om att röka hela tiden. Vilket jag såklart inte fick. Blev flyttad till BUP.


--------------------------------------------------------------------------------


Nästa minne är en överdos på psyket 2009

onsdag, november 4

I lördags kväll så blev allt bara för mkt för mig och andra pat..vi bad om ångest dämpande, men fick som svar att vi skulle prata med min konaktperson K. Men saken är det att hon var upptagen med annat. Så, X gick till apoteket och medans hon gjorde de så passade jag på att skära mig i benet (inte alls djupt alls). Sen kom´X tillbaka med 56st zyprexa. Så jag, X och Y tog tabletter, jag och X tog 17st och Y tog 7st...Sen sa vi till L, vad vi hade gjort som skällde ut personalen som frågade vad vi hade gjort, och vi sa som de var att vi hade skadat oss (X hade bränt och skurit sig också) och tagit tabletter..K sa att vi skulle gå och lägga oss i våra sängar, men jag ville inte. Nu hade tabletterna kickat in för sen minns jag inget förens jag sitter i en rullstol, påväg ner till akuten. På akuten blir jag medvetslös och dom magpumpad tror jag (minns inget av de jag skriver nu, folk har berättat för mig). Sen slogs jag med en natt personal på AVA för jag inte fick gå ut röka. Sen hade jag tydligen legat i bältesäng också. Och sen började jag bråka med en skötare från psyk som satt och vaktade mig..Sen vid halv 12 dagen efter så skulle jag tillbaka till avdelningen. kom tillbaka och hallucineracde kraftigt mkt på avd! Läskigt som fan! Usch..Dom sa att nag va minuter från att dö..

söndag, november 6

Bilder på Looi's grav på halloween

Bilderna är tagna av hennes mamma

Som MMS:ade dom till mig!

Fina Looi, och fina Jeannette <3




















lördag, november 5

Rätt mysigt..!

Jag gillar min säng hörna, perfekt med datorn så jag kan sitta under täcket och skriva :P. Min rumskamrat och jag kommer skit bra överrens åxå! Jag har verkligen bäddat in mig nu, under täcket och bara myser! Ska sitta här tills postkods miljonären börjar halv 8, sen krypa ner kl 20 igen ^^

Min plats på sjukhuset..

Rätt mysigt ändå :)

fredag, november 4

Bråk med patient som försökte slå mig!!

Började idag bråka med en tant här. Vi andra patienter hade bestämt att se postkod miljonären på tv 19.30 som vanligt. Så sitter hon vid TV:n då så började vi bråka..


Jag : Alltså vi har redan bestämt att vi ska se de programmet sen idol.
Hon : Men nu har jag suttit här lugnt hela eftermiddagen så kommer du din lilla speta å baar förstör!!
Jag : Jaha, men vi har bestämt de iaf
!

Jag försökte ta fjärrkontrollen från henne, då försöker hon slå mig!!!!! :O

Jag bara skriker : Är du helt sjuk i huvudet din idiot? Vafan gör du????

Då kallar min rumskamart på personalen. Dom kommer.

Personalen : Vad är det som händer?
Jag : Vi har bestämt tv program men hon där vägrar ge mig kontrollen och försökte slå mig!!!
Pat som jag bråkade med : Du jag heter faktiskt Anna-Karin!!
Jag : Jaha, men jag skiter väl fan i vad du heter!!
Personal : Ja, men vad vill ni se på då?

4 patienter och jag säger postkod miljonären och hon tanten säger det på 1an.

Personal : Ja, men då är det marijoteten som avgör!
Tanten bara : Jaha, men då går jag och tar livet av mig nu!!!


Personalen ger mig fjärren ;)..


Jag hatar hon tanten! Försöka slå mig vafan :S

onsdag, november 2

HAHAHAHA sjukt ball xD

haha här på psyk är en port telefon efter kl 21, så ringde jag på nu å bara "knark langare" när dom svara dom bara "hallå??" jag bara "men de e jag!" xD


Sjukt ball!

måndag, oktober 31

På Lisas jobb idag!


Äkta glädje!