tisdag, augusti 11

Fan jävlar!!!




Helvete!! Jag kan verkligen inte släppa godis påsen fast jag vet att jag bara kommer bli ännu tjockare om jag äter det!!! helvetes jävlar!!!

Till pappa..

Jag orkar inte med denna smärtan mera! Imorgon ska jag be K kontakta soc igen...klarar nt av att bo hos varken mamma eller pappa mera..Jag var hemma hos pappa igår snabbt, men de gick inte bra! Vi började bråka, eller okej JAG blev trött på hans snack hela tiden! Han bara snackar om att han älskar mig och bara vill mig väl... :S Han började även prata om gamla minnen som vi har gjort tsm...Åååååh, jag orkar nt! Vafan, han älskar mig de vet jag, men han visar nt de! jag kan inte lita på han mera. Alla gånger han har lovat mig saker som inte har blivit av..Han accepterar inte att jag mår dåligt, vill nt prata om det, pratar bort det när jag börjar prata om det, vill inte att jag ska äta medicin och vill att jag ska slänga alla tabletter!

MEN pappa, vet du vad? Jag klarar mig inte utan tabletterna, jag mår dåligt, försök inte att låstas som ngt annat! Jag vet inte om jag vill leva, eller om jag vill dö! Jag orkar inte med dig mera, det gör ont att höra att du säger till mig att jag måste gå vidare i farfar sorgen. JAG ÄLSKADE FARFAR!!! Han var mer pappa till mig änn vad du ngnsin kommer att vara! Bara för att jag inte gråter eller visar på ngt sätt för dig att jag saknar han så gör jag det! Min farfar var mitt allt! Jag kommer aldrig sluta sörja han! Jag tror inte ens att han är död! Jag vet att han lever nånstans, för både jag och Christina har sett han! Och han har pratat med mig! Du sa igår "varför är du där så ofta?" När jag sa att jag skulle till farfars grav idag, men jag är inte där ofta alls! Jag har varit där 3 gånger! på 9 månader så 3 gånger! Det är inte mycket! hade jag fått bestämma så hade jag satt min säng där på kyrkogården och bott där fan! Du kan rent ut sagt vara tyst om hur jag sörjer min farfar! Jag åkte aldrig till kyrkogården idag, för jag blev så ledsen när du sa så som du gjorde igår!

Jag är ledsen pappa, men jag orkar nt bo under samma tak som dig mera...Jag vet inte ens om jag ser dig som en pappa? Har jag ens en pappa? Jag vet inte..Just nu orkar jag inte med dig iaf...

Saknad!!!

Idag är det 2 månader sen Louise dog :'( Tog sitt liv :'( MIN ÄNGEL!!!

Idag är det 9 månader sen farfar dog :'( Hjärnblödning/stroke :'( MITT ALLT!!!