fredag, augusti 20

.....Nej!!!!....

Jag mår inte bra, jag mår inte bra, jag mår inte bra!!! Jag är tjock, jag är tjock, jag är tjock! Jag orkar inte med denna ångesten mera!!!! Vafan, varför lyssnar inte personalen på mig?? Jag försöker förklara vad jag mår bäst av, jag försöker sätta ord på känslan till dom. Men dom ger mig bara ångest..Jag röker för mkt, för jag mår inte bra! Varför i helvete lyssnar dom inte?? Jag håller fan på att börja gråta för dom lyssnar inte på vad jag har att säga!!!!


Ni som säger att jag ska prata med personalen, ni ser ju själva hur de är att försöka! Jag försöker verkligen sitta ner och prata med dom lugnt, jag smsar dom på natten när jag mår dåligt. Men vad hjälper det? När jag öppnar munnen så är det som att det bara går in genom deras ena öra och ut genom de andra! DET GÅR FÖR HELVETE INTE ATT PRATA MED NÅGON SOM INTE LYSSNAR ELLER TAR EN PÅ ALLVAR!!!!


Jag funderar på att bara skita i allt, någon annan kan ta hand om min råtta, jag behövs inte. Jag funderar på att bara dra nånstans och aldrig mera komma tillbaka, gå ut genom dörren och bara försvinna...Jag orkar inte mera nu, det tar fan på krafterna att ens försöka prata med personalen. Jag brukar nu för tiden undvika att prata med dom för ja, de slutar alltid med att jag blir ledsen, får ångest osv...


Jag är en hatad varelse...Jag är CP, de stämmer den sången som ett gäng har gjort om mig...Jag är ful, mina tics är fula, jag är CP, jag är konstig, jag ser inte normal ut, folk undviker mig, jag luktar illa, jag är tjock!!!!


Jag orkar inte mera nu...!