torsdag, maj 13

Blää!!!

Jag undrar när fan jag ska känna mig hemma i min lägenhet här i Hammenhög?
Detta känns inte alls som min fast jag nu har bott här i 5 månader, imorgon är det faktiskt 5 månader sen jag flyttade hit! Jag trivs mkt bättre i Malmö hemma hos min tjej! Eller hos mamma i Limhamn!

Just nu är jag nere i en depp period igen. Menmen jag klarar väl mig, det gör jag ju alltid så!
Tack för att Sabina är här iaf! Vi gör alltid sjuka saker, haha! Som i förrgår fick vi ett ryck å drog in till S-hamn å köpte vodka å sprite som vi drack. Sen när vi va fulla så såg vi att Lund bussen stod på stationen så vi bara åkte till Lund haha! Vi skulle sen tillbaka till H-hög men då hade vår buss slutat gå! Så vi fick först ta en buss till Sjöbo och därifrån taxi till Smedstorp där personal hämtade oss haha!

När jag ringde rapsängen på kvällen och berättade att vi va i Lund så sa en personal ngt och jag och Sabina HATAR den personalen. Så jag flippade ut och sa till personal skithögen "Du borde fan skaffa dig ett liv jävla slyna!!!" Haha, Sabina bara skrattade..

Sen får man inte ha sprit eller dricka sprit i sina lägenheter. Men jag har en vodka i kylen som inte är svår att se, och idag när personalen väckte mig så öppnade hon kylen, men hon såg fan inte vodkan..Vadå blind, haha! Inte för att jag vill att hon ska se den för då hade hon tagit den, men ändå den är inte svår att se!

Idag var vi och gick i skogen och där va en sjö med en flotte i. Så jag och Sabina hoppade på den och sen hoppade min KP på den, då gick Sabina av haha fegis!!! Sen paddlade vi ut, jag och min KP. Och en annan personal skulle fota oss, men hon sa att kameran inte funkade. men när jag kollade på den så visade det sig att den va inställd på film! Så den är nu full med filmer på mig, Sabina och Åsa min KP! Det tyckte jag va lite kul...Personalen här e inte så smarta, haha! Imorgon så skulle jag ha piercat mig i läppen, men jag ändrade mig. För sist jag tog hål i mitt öra så fick jag staffelikocker som inte var så trevliga och det vill jag ju inte ha i munnen! Men fan vad jag vill ha piercing!

Ikväll vet jag inte vad som händer...På måndag kommer Karin hit!!!! Längtar som fan!!!!!