måndag, augusti 3

farfar <3333

Du bara försvann...var är du????? Kom fram farfar! De är inte kul!! Visst, jag älskar att leka kurragömma, men inte i flera månader! Jag har ju både sett och hört dig, så kom fram nu farfar! Jag orkar inte leta efter dig mera! Detta är inte sant!!! du är inte död!!! Jag orkar nt det! Jag vill nt mera nu!!! Kom hem nu! Jag orkar inte utan dig! Du är mitt allt ju! Du är inte död! Jag tittar på bilderna som jag har på dig som "död", men nej, du sov bara! Du är inte död! Jag klappade dig på pannan, ville värma dig för du var iskall ju! Helvete vad jag vill träffa dig!! Kom hem till mig nu farfar!

Döden..

Jag har funderat på detta länge nu..Men alltså när någon dör, och det är begravning för den personen och kistan står i kyrkan. Ligger personen i kistan då? eller var är personen? och vart tas personen sen? den kremeras väl inte direkt? (jag vet, alla blir inte kremerade!)

Jag menar, när det var min farfars begravning i dec så kunde jag inte inse att han är död...det kan jag fortf inte....för mig lever han fortf...Jag vet nt var han är...men han är inte död iaf...han mådde ju bra när jag hälsade på han på sjukhuset..

Sen var jag och en kompis och såg han när han enligt alla hade dött..Men han sov ju bara???? Han är inte död!! Var är min farfar?? Hjälp mig!!!