torsdag, december 16

Vikt och BMI

42.5 kg

BMI : 15.8

Är detta rätt? Får man verkligen skriva såhär?

Får man hänga ut en människa såhär?

http://luppbrittaaset.blogspot.com/2010/12/bella-ar-i-farten-igen.html


Får man kommentera såhär som Meryn har gjort :



Meryn sa...
Bella: vad vet du om kontakten med min mamma? Fyi så har jag bra kontakt med henne, och som Jacqueline säger: du ska väl inte prata som själv har en mamma som adopterat bort dig och en (styv?-)pappa som tydligen bara vill knulla dig.

14 december 2010 12:51


Är det rätt? Hänga ut mig så? Och sen skriva en sån kommentar? Jag menar, de är en sak som jag inte vill att alla ska veta (de med pappa som hon som hon skrev om!) Och sen vet hon inget varför min mamma adopeterade bort mig! De vet inte ens jag!

Och hon Meryn är fortf Emma Kesti

http://meryns.blogg.se/
http://anotherana.webblogg.se/

Jag vet vem hon är för vi va vänner innan, både i hennes anotherana blogg och på facebook så därför vet jag hennes namn och var hon bor osv...Känner mig så jävla kränkt, trodde inte de om henne!



Jag har iaf låste båda mina bloggar nu, så ingen förutom de som jag ger lösenordet till kan läsa dom...Eller ja, http://bellas-dagbok.blogspot.com den måste man bli inbjuden till, så om du vill läsa den eller min andra http://fakethesmiletohidethepain.blogg.se/ Så be om lösen eller så =) eller skicka din mail adress till mig i ett meddelande här så kan jag bjuda in dig =)

Flyttar imorgon!

Imorgon så bytar jag avd. Då denna som jag är på nu stänger för julen..Hoppas jag hamnar på 85an där jag har varit innan med LPT i 2,5 månader förra året..Skrevs faktiskt ut för ett år sen nästan precis :). Jag trodde först jag skulle flytta hem till mamma, men så blev det inte :(. Saknar ju min mamma! Iaf, idag kommer min syster till mig och ska hjälpa mig att packa och sånt.. =).