måndag, december 6

besökt Looi's grav!!!!

















(Kopierat från Ullis blogg!)


Idag har jag besökt Loois gravplats för 3:e gången sedan begravningen.
Det är 2,5 månader sedan vår ängel dog.
Underbara Looi, du finns med i våra hjärtan, och du vet vilka vi är som saknar dig!

Jag hämtade upp Bella i Malmö, sedan körde vi till Lödde och in på Center Syd. Det var som att Looi vägledde oss. Hon kunde (som alla som kände henne vet) gå vilse i en telefonkiosk! Vi skrattade åt att vi var lite yra höns, men tillslut blev det en bukett rosa rosor och ett vänskapskort från Bella. Vi mötte upp Jeannette på kyrkogården och eftersom det inte var någon annan där tog jag min parkeringsplats - hk-parkeringen närmast grindarna. Jeannette skrattade åt mig för vi har skämtat gott om det sedan sist vi besökte Loois gravplats tillsammans.

Jag hade köpt två gravljus till mig och Bella som vi tände för vår Louise. Jag hade tagit med pennor så vi kunde skriva också. Jag försökte tända med tändstickor, men lyckades inte i blåsten. "Det är för att du är dålig" sa Jeannette och så skrattade vi åt det. Looi finns i henne så det bara visslar om det, på alla sätt och vis. Bella tände mitt ljus med sin tändare. Hon la även ett brev på Loois grav som hon hade skrivit tidigare igår.

Vi fikade sedan i Lödde på café Uven, det var juldekorationer och massa mysigt. För mig blev det en lussebulle, en morotskaka och en kopp te. Jag och Jeannette kom på att vi båda två hade ytterbyxor på oss så vi inte skulle frysa, så vi va tvugna att föreviga oss.

Jag fick ett av Loois smycken från Jeannette, sedan fick Bellla skriva i minnesboken som vi alla kunde skriva i på minnesstunden efter begravningen. Tyvärr kunde hon inte medverka då, men kunde nu få chansen att skriva i efterhand. Innan vi körde hem lämnade vi Jeannette och passade på att hälsa på Neppe, Loois hund. Lika söt och galen som vanligt!

Det var kul att träffa Bella, som är en av Loois vänner från tiden på MAS. En mycket trevlig och smart tjej. Nya vänskaper är alltid roligt!
Sedan fick hon träffa Jeannette för första gången med, vilket var ett betydelsefullt möte, och klart att jag vill ge dem båda denna möjlighet. Även möjligheten för Bella att besöka Loois grav och skriva i minnesboken eftersom hon inte var med på begravingen och minnesstunden. Vi hade en trevlig dag tillsammans!



Detta har jag då kopierat in från Ullis blogg ( http://kutte.webblogg.se/2010/december/besok-hos-looi-i-snon.html?_tmp=73fa536d2474ad0a88a3e713a6bb9ec5279b9340 )




Vi hade en skit rolig dg enligt mig :) Verkligen lyckad och de va skönt att äntligen få träffa Looi's mamma Jeannette och besöka graven! :) Jätte fin grav verkligen! Och sen va de en mysig fika åxå :)


Lite bilder här nedan från igår text i minnesboken från begravningen som jag inte var på, men fick skriva i igår! De va skönt att få skriva av sig i den! Och Ullis och Jeannette tyckte de va så fint skrivit!

Detta var vår dag igår! En mkt lyckad dag! Jag fick en klänning, ett halsband och ett armband som va Looi's, skit fint! Vägrar ta av mig de nu, förutom när jag sover...Vi pratade lite om mina armar för jag hade kortärmat...Vi pratade o mitt förflutna, om Looi och om minnen med mig och jag berättade om minnen jag hade med Looi! Vi skrattade mkt. Pratade också om allvarliga saker, som jag inte kommer skriva ut i bloggen, då allt vi sas skulle stanna mellan oss! Och de håller jag fast vid! Sen körde vi ju Jeannette hem till sig, och jag fick äntligen träffa Looi's hund Neppe! Så sjukt söt! Och vilken energi den hunden har! Han hoppade runt och sprang hela tiden runt! Sen kramade jag jeannette hej då, men såklart inte för sista gången! V ska ses igen! Jag kan ju ta bussen till Lödde till henne! Sen ses vi ju den 14 december!

En lyckad dag! Och som Ullis skrev så va de Looi som gjorde oss virriga på center syd! Hon va med oss :) Älskar er Ullis & Jeannette! Tack för en kul dag! <3


Vila i frid Looi! <3

Inlagd...

Är inlagd på psyket sen den 25/11...

Lånar en kompis dator just nu...

för mer info så kan jag hänvisa till min andra blogg


www.fakethesmiletohidethepain.blogg.se/