torsdag, december 10

Slut på frågestunden!

Nu är det slut på frågestunden!


Varför ljuger du om hur många diagnoser du har, känns det bättre för dig att "spela" sjuk?

Har följt dig ett tag och är fascinerad över att du säger dig ha ÄS, när det definitivt INTE syns, sedan har du då självvskadebeteende, Adhd, Aspergers och ja...har du inget mer ljug att komma med?


För det första, jag ljuger inte om vilka diagnoser jag har. Jag har ADHD, ÄS och aspergergs..Jag har papper på att jag har det...
Jag ljuger verkligen inte om mina diagnoser för att "spela" sjuk!


På vilket sätt märker du i vardagen att du har en autismspektrumdiagnos?

Har du svårt att leva dig in i andra människors känslor? hört att man kan ha det om man har typ aspergers.

hur klarade du dej genom skolgången? har du tagit studenten?

har du träffat dina bio föräldrar som "vuxen"? eller varit i polen? om inte, vill du det?

Är du bi?

har du en hudsjukdom?


Jag märker av det genom att jag helt enkelt inte är som alla andra...
Ja jag har svårt att leva mig in folks känslor, jag kan till exempel säga rakt ut vad jag tycker om en person utan att bry mig om att den blit ledsen.
Jag har inte gått klart skolan ännu, går fortf på gymnasiet..
Nej, jag har inte träffat donm eller varit i polen. Ja det är ett av mina mål!
Ja, jag är bi.
Ja, jag har en hudsjukdom.


Är du lesbisk?
vad har du för diagnos/diagnoser?
varför gör du inget som du tycker är kul, typ reser lite elr gör annat skoj som ngn sport? Jag menar, du klagar mycket på allt men gör inte så mkt åt det.


Nej jag är bi sexuell.
Just för att jag inte mår så pass bra att jag inte orkar just nu...Men ska börja rida igen när jag har flyttat.


Varför verkar det som om du "avverkar" en lista över saker man "ska" ha gjort inom psykvården som "svår patient"? För att du ska kunna säga det? Eller för att det råkar falla sig så?

Jag vet att kvinnor/tjejer med AS inte har lika mycket specialintressen som män med as, men har du något specialintresse? (Eller det kanske är så att vara en psykpatient ÄR ditt specialintresse?)

Angående tidigare inlägg: Varför lägger du upp bilder på dig själv med dropp i armen/ute med droppet osv? Är du nöjd? Är det för att dokumentera att du faktiskt lyckats ta en överdos?

Slutligen:
Vad vill du uppnå med ditt bloggande? Egentligen?


What? jag vill verkligen inte vara en jobbig patient, höll mig från att göra "dumma" saker i en månad här på psyket. Men sen började jag skära mig igen.

Jag älskar att skriva! Och fotografera (inte bara mig själv)!

Just för att vsa mina blogg vänner (ja jag har några!) att jag inte mår bra, och en blogg är en dagbok ju, och det är min blogg, och jag får skriva vad jag vill i den!

Jag vill inte uppnå något alls, jag skriver mera för min egen skull, för att sen kunna titta tillbaka och minnas...


Om du nu har alla dessa problem du anser dig ha, varför blir du då ihop med en tjej som är nästan likadan?? Kommer ni inte trigga varandra att hålla på med ännu mera skit? Skulle d inte vara bättre att träffa en kompis/flickvän som inte har pyskiska problem, så att du får se att det finns en annan värld?
En annan fråga; har du inte gjort ditt liv o det du varit med om, till en ursäkt för att kunna bete dig som du gör.
Svara gärna, jag undrar verkligen!
En fråga till, visar du dina ärr offentligt? Genom t-shirt o så men ar jag. Eller skäms du för dem?


Jennika och jag är inte likadana! Hon har sina problem och jag har mina! Vi triggar inte varrandra, hon får mig att må bra, jag vill spendera hela mitt liv med henne, hon är underbar!

Nej jag valde inte att vara med om de saker jag har varit med om...vill inte skriva ut vad jag har varit med om i min blogg. det är för privat.

Jag visar helst inte nya ärr för personer jag inte känner, men jag skäms inte för dom! Det är en del av mitt liv, utan dom skulle inte folk märka att jag mår dåligt.



TACK FÖR ALLA FRÅGOR!

hmm....

Vet inte riktigt vad jag ska skriva idag....sitter med flickan<3 bredvid mig :) vi ska snart ta en massa foton på oss :) ikväll kommer det ett lucia tåg till avd :) ska bli kul att se på :)


FLYTTAR PÅ MÅNDAG!