måndag, maj 3

Framtid? Inte med LSS iaf!!!

Jag sittet å tänker, för ca 9månader sen gick jag i skolan, visst jag mådde skit men hade iaf skolan..Mitt sista hopp.
Sen den 6 oktober så fick jag LPT på psyket, och fick inte gå ut, alltså ingen skola eller nått..
Sen kom jag upp till en annan avd å fick permisar då jag hälsade på i skolan! jag trivdes som fan i skolan! Älskade att vara där! Sen kom ju LSS med i bilden å det sas att jag skulle flytta 9 mil från Malmö. Jag skrek, grät å sa att jag vägrade, men jag hade inget val..


Skolan då?
Jag försökte gå i skolan (på lektioner) när jag va inlagd, men klarade inte av det..Men jag visste ändå att den alltid fanns där..

Och i februari eller när det nu va så va min skolkurator och hälsade på mig på mitt boende å tvingade mig att skriva på ett papper om att jag inte gick i skolan mera, "varför det" undrade jag? "Jag kommer ju tillbaka!" "Ja, men inte sålänge du bor här i hammenhög" sa hon.
Då när hon sa de så va det ngt som brast i mig, jag grät, sa att jag ville dö och bara grät å grät. Sa till kuratorn "om jag inte har skolan så har jag inget att kämpa för"!!! Jag ville fan gå i skolan med mina vänner!

Och nu sitter jag här, idag e de måndag å när jag åkte in till malmö för en vecka sen så grät jag på tåget när jag snackade med Åsa (min kp på hemmet) om skolan.

Jag är så arg, besviken å ledsen! Jag hatar LSS!!!! Dom ger ingen hjälp! Jag vill fan gå i skolan å va med mina vänner å ha en framtid!!! Jag vill kunna utbilda mig å få ett jobb!!! Men neeeej enligt alla så har jag ju aspergers å klarar inte av att åka 9 mil varje dag till skolan, för de blir för jobbigt för mig med alla intryck på vägen :S. Men hallå?????? Ni känner inte mig! Jag e nt dum i huvudet! Jag hatar att ha aspergers!!! Alla tror då att man e utvecklingsstörd, men de e jag inte! jag är fan som alla andra!!! Jag klarar mig själv! Jag behöver ingen jävla hjälp av LSS!!!!! För vet ni? LSS hjälper inte, dom gör de bara värre...Mig har dom inte hjälpt iaf...