lördag, november 28

Om min lägenhet...

det är ett LSS boende som tog 3 år att hitta, det är specialiticerat på unga vuxna med aspbergers syndrom, vilket jag har. Och jo jag ville inte, men jag har inget val och min 2a är skit fin :D

Sen, varför jag inte kan bo hemma mera är för jag mår dåligt och så ju (varför är jag annars inlagd på lpt??) Och min mamma "orkar" inte med att ha en dotter som skär sig och tar överdoser hela tiden. Visst, jag förstår henne och jag försöker sluta skära mig! men jag har hållit på med det sen jag var 16år nu är jag 19 år (blir 20 om en månad).

Varför har alla den inställningen att jag bara söker uppmärksamhet? Jag har LPT av en anledning, LPT är inget man sätter i första taget. Jag hade åkt in och ut på psyk i en månads tid innan dom satte LPT.

Och, varför förtjänar jag inte en lägenhet? Jag har ett funktionshinder, ADHD och tics. Men ska det hindra mig från att få en lägenhet?? Som ändå har tagit 3 år att leta fram!!

Men jag är rädd samtidigt! Klarar jag av att bo själv? Eller kommer jag krascha igen? Vågar jag leva själv? Efter alla hemska saker jag har varit med om?

Varför kommenterar ni bara negativt? :S

Avdelning 85..

Jag borde hitta ngt att göra, men min mens värk hindrar mig :/