tisdag, september 1

Skol helvete!!

Alltså nu när jag har börjat visa hur jag verkligen mår, med skärsår och överdoser då ändrar skolan mitt schema!!! TILL DET VÄRRE!!! Jag orkar nt gå så mkt i skolan som dom vill, måndag-torsdag...det är för mkt! Innan gick jag bara 2 dagar i veckan, men nu 4!!! Jag orkar inte! Mitt mående måste gå före skolan! Men tror ni att skolan lyssnar?? NEJ, det gör dom inte! Jag vill fan inte gå i skolan så mkt!! jag orkar inte! Mitt psyke orkar nt! Jag kan ju nt leva på atarax hela dagarna? Jag orkar nt ha ångesten som min bästa vän mera! Sen är nt C i skolan, bara på torsdagarna! Jag behöver C mkt oftare i skolan...Jag saknar K! Hon hade alltid tid! Men med C så händer det mera saker...Jag längtar tillbaka till sjukhuset..

Nu ska jag snart till skolläkaren för C är jätte orolig över min vikt, men jag äter ju! Och jag äter för mkt, är tjock. Jag vill nt gå till skolläkaren!

Ny månad ^^

Nu är det september...redan!? Herregud, vad tiden går fort! Idag var jag i skolan, men kände jättemkt att jag ville åka hem...men åkte aldrig..Nu ska jag göra annat ^^