söndag, september 27

Till sjukhus personalen på Barnmedicin, MAS

Jag är så upprörd att jag gråter nu! Tårarna trillar och jag exploderar snart! Ni är helt sjuka i huvudet! Kallar er läkare, men fuck er!!! Man behandlar inte en människa så! Ni ska få se! Ni blir anmälda!!!! JAG HATAR ER!!! MEN ÄLSKAR MIN BÄSTA VÄN!!!

Du är allt!

Emelie, jag vet inte var jag ska börja. Jag vill bara att du ska veta att du är allt för mig! Jag älskar dig över allt! Våra minnen slår allt! Och nu sitter jag med tårar i ögonen för jag är så orolig för dig! Du måste överleva! JAG KLARAR MIG INTE UTAN DIG! Jag låter ego jag vet, men du är ju allt för mig! Så mycket vi har gått genom tillsammans! Så mycket glädje, så mycket sorg! Du är min bästa vän, finns alltid för mig när jag behöver, lyssnar alltid! Fan gumman, jag har inga ord! Vill bara att du ska klara dig!
För er som undrar : Emelie är en av mina bästa vänner, som har sina problem. Fråga helst inte vad som har hänt med henne, allt jag kan säga är att hon är nära döden och ligger på sjukhus :'(

Inte bra..

Jag mår inte bra, därför orkar jag inte uppdatera! Vill att de ska bli måndag nu! Så jag får prata med C igen! Eller iaf sms:a!